Yıldırım’da kültür sanat hamlesi

Kültür sanat faaliyetleriyle ilçenin sosyal hayatına renk katan Yıldırım Belediyesi, aralık ayında da önemli programları sanatseverlerle buluşturacak.Yıldırım Belediyesi, her pazar farklı tiyatro oyunları ile Adile Naşit Tiyatrosu’nda...

01 Aralık 2016 Perşembe 15:15
Yıldırım’da kültür sanat hamlesi
Kültür sanat faaliyetleriyle ilçenin sosyal hayatına renk katan Yıldırım Belediyesi, aralık ayında da önemli programları sanatseverlerle buluşturacak.
Yıldırım Belediyesi, her pazar farklı tiyatro oyunları ile Adile Naşit Tiyatrosu’nda öğrencileri ücretsiz olarak eğlendirecek. Osmanlı’dan Günümüze Darbeler, Kahveden Kıraathaneye, Nihat Hatipoğlu ile Mahalle Sohbetleri gibi programlar bu ay içinde de devam edecek. Cumalıkızık Kültür Merkezi de önemli edebiyat, kukla ve müzik sanat atölyelerine ev sahipliği yapacak.
İlçede fiziki değişimin yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda da değişim başlattıklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin kültür ve sanat çıtasını yükseltecek çalışmalar yürütüyoruz. Haftanın her günü başka bir kültürel faaliyeti Yıldırımlılar ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kimliğimizi, kültürümüzü ve değerlerimizi hatırlatacak kültür sanat programları ile ilçemize katkı koymaya devam edeceğiz. Yıldırım’da Aralık ayı yetişkin ve çocuk tiyatroları, konserler, birbirinden ünlü isimlerin katıldığı söyleşiler ve sanat atölyeleri ile dopdolu geçecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<