Yıldırım’da vefa buluşması

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediyede uzun yıllar hizmet edip emekli olan personel ile bir araya geldi.Belediye Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde emekli personeller için düzenlenen veda töreninde konuşan Başkan Edebali,...

25 Kasım 2016 Cuma 16:44
Yıldırım’da vefa buluşması
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediyede uzun yıllar hizmet edip emekli olan personel ile bir araya geldi.
Belediye Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde emekli personeller için düzenlenen veda töreninde konuşan Başkan Edebali, Yıldırım’ın her sokağına, taşına toprağına emek veren, ilçe sakinlerinin mutluluğu için alın teri döken personelle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırım’ın sadece yeşili ile değil manevi güzelliklerle de dolu bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Edebali, “Her şey insan içindir ve insan için yapılmalıdır, bizim anlayışımız bu doğrultudadır. Alın teri dökenlerin hatırlanması da en büyük hizmetlerden biridir. Sizden sonra şehrimiz için çalışan arkadaşlarımız da aynı fedakarlık ve gayretle bu hizmetleri yürütüyor. Kurumumuza emeği geçen herkesi kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Allah bundan sonraki yaşantınızda size, ailenize ve evlatlarınıza sağlık mutluluk ve esenlik versin, bu dost meclisinde tekrar buluşmayı bize nasip etsin” diye konuştu.
Edebali, emekli olan çalışanlarla sohbet edip, yaptıkları çalışmalardan dolayı plaket takdim etti. Hizmet-İş Sendikası temsilcisi Mustafa Kılıç da emekli olan belediye çalışanları adına Edebali’ye çiçek takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<