banner359

Yıldırım’dan masal dünyası

Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konulan ‘Sözümüz Size, Maksat Sanat’ oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Sözümüz Size, Maksat Sanat adlı...

27 Ekim 2016 Perşembe 14:39
Yıldırım’dan masal dünyası
Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konulan ‘Sözümüz Size, Maksat Sanat’ oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Yıldırım Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen Sözümüz Size, Maksat Sanat adlı tiyatro oyunu izleyicilerin ilgisini çekti. Barış Manço Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen oyunda Rapunzel, Kül Kedisi ve Kırmızı Başlıklı Kız masalları günümüz dünyasına uyarlandı. Masallarda geçen olayların mizahi bir dille elle alındığı oyunda başrol ve yan rollerdeki karakterlerin farklı yönleri ortaya konuldu. Tek perdelik oyunda izleyiciler oyunun bir parçası olurken, oyuncular da zaman zaman seyirci rolüne girdi. Ses, ışık ve dekor tasarımıyla da farklı bir atmosfer oluşturan oyun her çarşamba Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenmeye devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<