1 Gün önce Evine Hırsız Girdi; Fakat 1 Gün Sonra Daha Kötüsü Oldu

Antalya’nın Demre ilçesinde, 1 gün önce evinde hırsızlık olayı meydana gelen adamın, 1 gün sonra karısı evinde boğazı kesilmiş halde bulundu.Edinilen bilgiye göre olay, Ertuğrul Günay Caddesi, Gökyazı Mahallesi Güneş Apartmanı’nda...

26 Kasım 2014 Çarşamba 20:15
1 Gün önce Evine Hırsız Girdi; Fakat 1 Gün Sonra Daha Kötüsü Oldu
Antalya’nın Demre ilçesinde, 1 gün önce evinde hırsızlık olayı meydana gelen adamın, 1 gün sonra karısı evinde boğazı kesilmiş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre olay, Ertuğrul Günay Caddesi, Gökyazı Mahallesi Güneş Apartmanı’nda meydana geldi. Çitçilikle uğraşan Muzaffer ve Kadriye Karacan (49) çiftinin evlerine dün hırsız girdi. Evdeki değerli eşyalar çalınırken, çift ifade vermek için bugün karakola gitti. Karakoldan ayrılan Muzaffer Karaca, eşi Kadriye Karaca’yı eve bıraktıktan hemen sonra evden ayrıldı. Saat 14.00 sıralarında hırsızlık ifadesiyle Karaca çiftinin evine giden olay yeri inceleme ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen kimseye ulaşamadı. Bunun üzerine ekipler Muzaffer Karaca’ya haber verdi. 5 dakika sonrası eve gelen Muzaffer Karaca, polisle birlikte kapıyı açtığında Kadriye Karaca’nın cansız bedeniyle karşılaştı.
Demre Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kutsal Kaya ile birlikte Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da olayla ilgili bilgi almak üzere eve geldi. Savcı Kutsal Kaya’nın incelemesinin ardından Kadriye Karaca’nın cenazesi, otopsi için Demre Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Karaca’nın boğazının kesildiği ve kafasına sert bir cisimle vurulması sonucu öldüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<