banner359

165 kilogram eroin ile yakalanan 2 şahıs adliyeye sevk edildi

Bursa’da TIR’ın dorsesinde sevkiyat yaptıkları 165 kilogram eroin ile yakalanan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Van’dan yola çıkan bir TIR’ın...

19 Ocak 2017 Perşembe 16:33
165 kilogram eroin ile yakalanan 2 şahıs adliyeye sevk edildi

Bursa’da TIR’ın dorsesinde sevkiyat yaptıkları 165 kilogram eroin ile yakalanan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Van’dan yola çıkan bir TIR’ın yüklü miktarda uyuşturucu taşıdığı ihbarını aldı. Ankara-Bursa yolu üzerindeki uygulama noktasında ekipler, 35 AK 7602 plakalı TIR’ı durdurdu. TIR’da yapılan aramalarda, narkotik köpeği Alfa’nın da yardımı ile TIR’ın dorsesindeki raylı sisteme gizlenmiş 320 paket halinde 165 kilogram eroin ele geçirildi.

Araçta bulunan M.K. ile E.E, gözaltına alındı. 2 şüpheli emniyetteki ifadelerinde, eroini İstanbul’a götüreceklerini belirtti. 2 şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<