banner359

3 kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı

Bursa’da 3 ayrı kadının konuştukları sırada cep telefonlarını çalıp kaçan kapkaççı, polis tarafından yakalandı. 23 yaşındaki İ.E.T.’nin hırsızlık yapacağı günler rahat kaçması için spor kıyafetleri giydiği öğrenildi.Bursa...

13 Kasım 2016 Pazar 10:32
3 kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı
Bursa’da 3 ayrı kadının konuştukları sırada cep telefonlarını çalıp kaçan kapkaççı, polis tarafından yakalandı. 23 yaşındaki İ.E.T.’nin hırsızlık yapacağı günler rahat kaçması için spor kıyafetleri giydiği öğrenildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık ekipleri, merkez Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, cep telefonu ile konuşan S.A., E.C. ve İ.A.’nın yanına yaklaşıp cep telefonlarını aldıktan sonra kaçan zanlının uyuşturucu ve hırsızlıktan 3 ayrı suç kaydı bulunan İ.E.T. olduğunu tespit etti. Suç işleyeceği gün rahat kaçması için spor kıyafetler giydiği iddia edilen İ.E.T., polis tarafından evinin çevresinde yine spor kıyafetleriyle yakalandı.
Kapkaç olaylarının ardından karıştığı bir kavgada sol kolu kırılan İ.E.T., gasp ettiği telefonları bedelinin çok altında ikinci el telefon satan işyerlerine sattığını itiraf etti.
Sorgulaması yapılan İ.E.T., ’hırsızlık’ suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<