banner359

Ablasının evinde intihar etti

Bursa’da iddiaya göre eşinden boşandığı için bunalıma giren bir kişi ablasının evinde intihar etti.Olay, önceki gün merkez Yıldırım ilçesi Molloarap Mahallesi, 8. Okul Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşinden bir süre...

12 Ekim 2016 Çarşamba 16:47
Ablasının evinde intihar etti
Bursa’da iddiaya göre eşinden boşandığı için bunalıma giren bir kişi ablasının evinde intihar etti.
Olay, önceki gün merkez Yıldırım ilçesi Molloarap Mahallesi, 8. Okul Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen 42 yaşındaki Murat Şimşek, ablasının evine misafirliğe gitti. Geceyi ablasının evinde geçiren Murat Şimşek, ablası ve eniştesinin sabah işe gitmesinden sonra intihar etti. Apartman dairesinden gaz kokusu geldiğini fark eden komşular, ev sahibini arayıp durumu bildirdi. Olay yerine gelen abla, içeriye girdiğinde kardeşini cansız halde buldu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı gerekli incelemeleri yaptıktan sonra Murat Şimşek’in cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polise ifade veren F.Ş.’nin, kardeşinin eşinden boşandığını, psikolojik sorunları olduğunu, birkaç defa intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<