banner359

Anne Ve Bebeğine Otomobil Böyle çarptı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, anne ve bebek arabasındaki 5 aylık bebeğine otomobil böyle çarptı. İnanılmaz kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza, dün saat 14.00 sıralarında, Karabağlar ilçesi 5757 Sokak’ta meydana geldi. Ev hanımı...

27 Kasım 2014 Perşembe 17:44
Anne Ve Bebeğine Otomobil Böyle çarptı
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, anne ve bebek arabasındaki 5 aylık bebeğine otomobil böyle çarptı. İnanılmaz kaza güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, dün saat 14.00 sıralarında, Karabağlar ilçesi 5757 Sokak’ta meydana geldi. Ev hanımı Nurgül Akçe (36), 5 aylık oğlu Muhammet Fatih’i kontrol için sağlık ocağına götürmek üzere kızı ile birlikte yola çıktı. Saadettin A. (18) yönetimindeki 35 AJ 2650 plakalı otomobil, sağlık ocağının önünde yol kenarında bebek arabasıyla ilerleyen Nurgül Akçe’ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Akçe havada takla atıp yere düşerken, bebek arabasından fırlayan Muhammet, park halindeki otomobilin altına girdi. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, anne ve çocuğunu ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Anne Nurgül Akçe tedavisinin ardından taburcu edilirken, küçük Muhammet’in tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

KAZA KAMERALARDA
Karabağlar Polis Merkezi Amirliğine götürülen otomobil sürücüsü Saadettin A.’nın kullandığı otomobilin annesine ait olduğu, sürücü belgesi için sınava girip kazandığı ancak henüz ehliyetini almadığı olduğu ortaya çıktı.
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde aracın çarpmasıyla anne yere savrulurken, bebek arabası iki araç arasında sıkışıyor. Minik bebeğin ise fırlayarak park halindeki aracın altına girdiği ve çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine sürücüyle arbede yaşandığı görülüyor.
Çevredeki esnaf ise sürekli kaza olduğunu belirterek yetkililerin bir çözüm bulması gerektiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<