Antalya’da feci kaza

Antalya Manavgat’ta pikniğe giderken meydana gelen trafik kazasında camdan fırlayıp kafasını refüjdeki palmiyeye vuran 1 kişi hayatını kaybetti.Kaza, Hardford Caddesi ile Sorgun-Titreyengöl yolunun birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen...

26 Nisan 2015 Pazar 20:52
Antalya’da feci kaza
Antalya Manavgat’ta pikniğe giderken meydana gelen trafik kazasında camdan fırlayıp kafasını refüjdeki palmiyeye vuran 1 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Hardford Caddesi ile Sorgun-Titreyengöl yolunun birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sorgun istikametinden Titreyengöl istikametine seyir halindeki Fatma Nur Uçar idaresindeki 07 LF 802 plakalı otomobil Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ni yaklaşık 100 metre geçtikten sonra orta refüje çarparak takla attı ve ters dönerek bir süre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Kaza sırasında otomobilin arka koltuğunda bulunan 18 yaşındaki Emine Göksay, otomobilin camından fırlayarak orta refüjde bulunan palmiyeye kafasını çarparak ağır yaralandı. Otomobili kullanan Fatma Nur Uçar kazayı sıyrıklarla atlatırken, yine otomobilde bulunan Burcu Yıldırım ise hafif yaralandı. Ağır yaralanan ve olay yerinden geçen vatandaşların hayatını kaybettiğini gözlemledikleri Emine Göksay’ın, tesadüf eseri kaza yerinden geçmekte olan Dr. Mustafa Er’in müdahalesi sonucunda hayata döndüğü bildirildi. 112 ambulansı ile Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<