banner359

Aşkına karşılık vermediği için öldürülen genç kız toprağa verildi

Bursa’nın Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi’nde, aşkına karşılık vermediği Aykut E. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen talihsiz genç kız Tuğçe Uludağ, son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.Umurbey Çarşı Camii’nden...

03 Aralık 2016 Cumartesi 17:19
Aşkına karşılık vermediği için öldürülen genç kız toprağa verildi
Bursa’nın Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi’nde, aşkına karşılık vermediği Aykut E. tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen talihsiz genç kız Tuğçe Uludağ, son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.
Umurbey Çarşı Camii’nden ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına, GTSO Yönetim Kurulu adına Mehmet Anar, ailenin yakınları, STK temsilcileri ve Umurbeyliler katıldı. Anne Tülay, Baba Özden ve kardeşi Mustafa’nın ayakta durmakta zorlandığı cenaze töreninde katılanlar zor anlar yaşadılar. Çarşı Camiinde kılınan namazın ardından Tuğçe Uludağ’ın cenazesi Umurbey Mezarlığında toprağa verildi.
Tuğçe Uludağ’ın cenazesine katılan çok sayıda kadın, yaşanan olaya ve koruma kararı olmasına rağmen talihsiz gencin ölümüne tepki gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<