Atm’ye Düzenek Kurarken Yakalandılar

Bursa’da 3 ayrı ATM’ye düzenek kuran dolandırıcılar, 4’üncü ATM’yi incelerken polis ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Ankara yolu Bankalar mevkiinde bir ATM’den para çekmek isteyen...

24 Mayıs 2016 Salı 14:43
Atm’ye Düzenek Kurarken Yakalandılar
Bursa’da 3 ayrı ATM’ye düzenek kuran dolandırıcılar, 4’üncü ATM’yi incelerken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Ankara yolu Bankalar mevkiinde bir ATM’den para çekmek isteyen R.Ö. isimli vatandaş, para çekme işlemini tamamlamasına rağmen parasını hazneden alamayınca şüphelenip polisi aradı.
Olay yerine gelen ekipler, ATM’nin para çekme haznesine dolandırıcılar tarafından kurulan düzeneği kaldırıp parayı aldı. Aynı gün aynı bölgede iki farklı ATM’ye daha düzenek yerleştirildiği ihbarını değerlendiren polis ekipleri, düzenek içerisine sıkıştırılmış bin 325 TL’yi de çıkarıp sahiplerine teslim etti. ATM’lerin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis, kamera görüntülerinden teşhis ettiği F.G., B.S. ve A.G. isimli şüphelileri yine aynı bölgede bir başka ATM’ye düzenek kurmak istedikleri sırada yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilere ait olduğu belirlenen otomobilde yapılan aramada tornavida, bant ve ATM’lere yerleştirdikleri çok sayıda düzenek ele geçirildi. Zanlılar sorgulanmak üzere il emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<