Baba Ve Oğlu Kepçeden Son Anda Kurtuldu

Kağıthane’de kaldırımda duran baba ve oğlu, kayarak üstlerine gelen kepçenin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, iki gün önce Kağıthane Karaağaç Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre,...

18 Aralık 2014 Perşembe 17:44
Baba Ve Oğlu Kepçeden Son Anda Kurtuldu
Kağıthane’de kaldırımda duran baba ve oğlu, kayarak üstlerine gelen kepçenin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, iki gün önce Kağıthane Karaağaç Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, İGDAŞ ekiplerinin çalışmaları sırasında kontrolden çıkan iş makinesi, yolunda kaygan olmasıyla birlikte yokuş aşağı kaymaya başladı. Bu sırada kaldırımda duran baba ve oğlu, kayarak üstlerine gelen kepçenin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaşlı bir adam, kepçenin geldiğini görünce oğluyla bekleyen adama bağırıp, hayatlarını kurtardı. Hızla yokuş aşağı gelen kepçe, bir binaya çarparak zarar verdi. Baba ve oğlunun kepçeden kaçış anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Baba oğulun hayatını kurtaran Halil Delice, “Hızla iş makinesi aşağı doğru geliyordu. Ben kaydığını görünce hemen dışarı çıktım. O sırada baba ve oğlu bekliyordu. Baba oğluna ‘kaçın iş makinesi geliyor’ deyince kaçtılar. İş makinesi binaya çarptı. Orada doğalgaz kutusu vardı. Ben de hanımım hasta, patlama olur diye binaya girdim” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<