banner359

Babası darp edilince pompalı tüfekle çatıya çıktı

Konya’da bir genç, babası darp edildiği iddiasıyla pompalı tüfekle evlerinin çatısına çıktı. Elindeki pompalı tüfekle etrafa tehditler savuran öfkeli genci ağabeyi ikna ederek aşağı indirdi. Olay, saat 13.30 sıralarında merkez Meram...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:28
Babası darp edilince pompalı tüfekle çatıya çıktı
Konya’da bir genç, babası darp edildiği iddiasıyla pompalı tüfekle evlerinin çatısına çıktı. Elindeki pompalı tüfekle etrafa tehditler savuran öfkeli genci ağabeyi ikna ederek aşağı indirdi.
Olay, saat 13.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Çatalhöyük mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, çobanlık yapan Hasan I. (55) sorumlu olduğu büyükbaş hayvanlardan bazılarının kaybolduğu gerekçesiyle hayvan sahibiyle arasında çıkan tartışma sonrası darp edildi. Babasının darp edildiğini gören oğlu Mustafa I. (22) da evdeki pompalı tüfeği almak için içeri girdi. Bu esnada hayvanların sahibi olan şahıs da durumu fark ederek olay yerinden kaçtı. Babasının darp edilmesini hazmedemeyen Mustafa I., pompalı tüfekle evlerinin çatısına çıkarak tehditler savurmaya başladı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, öfkeli genci ikna için yoğun çaba harcadı.

GENCİ AĞABEYİ İKNA ETTİ
Polis, bir yandan Mustafa I’yı ikna etmeye çalışırken bir yandan da yaralı Hasan I’nın tedavi edilmesi için dışarı da bekleyen ambulansı bahçeye almak için uğraştı. Babasının tedavi edilmesine izin veren Mustafa I. ambulansa ateş etmeyeceğini söylemesi üzerine sağlık görevlileri yaralı halde bulunan Hasan I’yı tedavi için bahçeye girdi. Polisin, öfkeli genci ikna çabaları yetersiz kalınca şahsın yanına daha sonra ağabeyi Fatih I. çıktı. Ağabeyinin yanına gelmesine izin veren Mustafa I., bir süre sonra ikna olarak aşağı indi. Polis ekipleri şüphelinin elindeki pompalı tüfeğe el koydu.

YARALI BABA DA POMPALI TÜFEKLE DİRENDİ
Çatıdan aşağı inen Mustafa I., kamyonette darptan yaralı halde ve elinde pompalı tüfek bulunan babası Hasan I’nın yanına gitti. Baba Hasan I. da elindeki pompalı tüfekle polise direnerek kendisini öldürmekle tehdit edince yanında bulunan eşi baygınlık geçirdi. Fenalaşan eşi ambulansa alındıktan sonra Hasan I. da ikna edilerek bulunduğu kamyonetten indirilip ambulansa alındı. Gözaltına alınan Mustafa I., polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<