banner359

Babasını Öldüren Genç:

Bursa’da babasını öldürdüğü iddia edilen genç tutuklandı.Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nde bir maden ocağında bekçi olarak çalışan H.Ç. (66), dün akşam saatlerinde iş yerine gelen oğlu M.A.Ç. (24) ile ailevi...

04 Mayıs 2016 Çarşamba 17:33
Babasını Öldüren Genç:
Bursa’da babasını öldürdüğü iddia edilen genç tutuklandı.
Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nde bir maden ocağında bekçi olarak çalışan H.Ç. (66), dün akşam saatlerinde iş yerine gelen oğlu M.A.Ç. (24) ile ailevi meseleler yüzünden tartıştı. İddiaya göre, maden ocağının mutfağındaki bıçağı alan M.A.Ç, babasını göğsünden yaraladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan baba H.Ç. doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. H.Ç.’nin cenezesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, M.A.Ç. jandarma tarafından gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen M.A.Ç. tutuklandı. Katil zanlısı evlat, gazetecilerin “Babanı neden öldürdün” sorusuna, “Babaların değerini bilin” cevabını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<