banner359

Beyoğlu Karanlığa Gömüldü

Beyoğlu genelinde yaşanan elektrik kesintisine vatandaşlar tepki gösterdi. Beyoğlu genelinde akşam saatlerinde elektrik kesintisi meydana geldi. Akşam saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Bereketzade, Tomtom, Bülbül ve Çukur Mahalleleri’nde meydana...

26 Ağustos 2014 Salı 23:02
Beyoğlu Karanlığa Gömüldü
Beyoğlu genelinde yaşanan elektrik kesintisine vatandaşlar tepki gösterdi.
Beyoğlu genelinde akşam saatlerinde elektrik kesintisi meydana geldi. Akşam saat 17.30 sıralarında Beyoğlu Bereketzade, Tomtom, Bülbül ve Çukur Mahalleleri’nde meydana gelen kesintiler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürünce sokaklar karanlığa gömüldü.
Akşam saatlerinde ışıklandırmasıyla ziyaretçi çeken Galata Kulesi de meydana gelen kesinti yüzünden karanlıkta kaldı. Kesintilere bölgedeki esnaf tepki gösterdi. Tophane’de esnaf olan Ömer Süzgün, “Akşam saat 17.30’dan beri elektrikler kesik. Saat 22.30 oldu halen elektrikler yok. Dolabımızda olan yiyeceklerimiz bozuldu. İnsanlar sokaklarda gezmeye korkuyor. Burası turistik bir yer. Turistler sokağa çıkmazsa bizim gibi esnaflar da boş kalıyor. Elektrik kesintisi yapılacağı haber bile verilmiyor. Mağdur oluyoruz” diyerek tepki gösterdi. Tomtom Mahallesi’ndeki esnafların iş yerlerini aydınlatmak için mum kullandığı görüldü.
Elektrik kesintisi nedeniyle Tomtom Kaptan Camii imamının ezanı minarenin altı kısmındaki camdan okuması ise dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<