banner359

Bu Görüşme Merak Konusu Oldu

TBMM Genel Kurulu’nda CHP’nin eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun baş başa görüşmesi merak konusu oldu. TBMM Genel Kurulu’nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı...

22 Aralık 2014 Pazartesi 15:50
Bu Görüşme Merak Konusu Oldu
TBMM Genel Kurulu’nda CHP’nin eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun baş başa görüşmesi merak konusu oldu.
TBMM Genel Kurulu’nda 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinin son gününde Genel Kurul çalışmalarına katılan CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir süre sohbet etti. Genel Kurul salonunda CHP’li milletvekillerinin oturduğu sıralarda CHP’li milletvekilleri ile ayaküstü sohbet eden Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, daha sonra Deniz Baykal’ın yanına oturdu. İkilinin merak uyandıran görüşmesi yaklaşık 10 dakika sürdü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<