banner359

Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde yağışa rüzgarın da eklenmesiyle bazı vapur seferleri iptal edildi.Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul gece saatlerinden itibaren sağanak yağışa...

31 Ekim 2014 Cuma 09:23
Bu Sabah Yağmur Var İstanbul’da
İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde yağışa rüzgarın da eklenmesiyle bazı vapur seferleri iptal edildi.
Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul gece saatlerinden itibaren sağanak yağışa teslim oldu. Sabah saatlerinde rüzgarla beraber etkisini arttıran yağış, işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Taksim’de bazı vatandaşlar ıslanmamak için koşar adımlarla ilerlemeye çalışırken, bazı vatandaşların ise kullandığı şemsiyelerin rüzgarın azizliğine uğradığı görüldü. Sürücüler ise yağan yağmur nedeniyle trafikte ilerlemekte güçtük çekti.
İDO’nun 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. İstanbul içi vapur seferlerinde ise herhangi bir aksama olmadığı bildirildi.
İstanbul’da rüzgar ve yağmur etkisini göstermeye devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<