Bursa şehidini dualarla uğurladı

Çukurca ilçesinde, yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aktaş’ın cenazesi, memleketi Bursa’da toprağa verildi.Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, yol kontrolü yapan güvenlik...

30 Temmuz 2016 Cumartesi 21:47
Bursa şehidini dualarla uğurladı
Çukurca ilçesinde, yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Aktaş’ın cenazesi, memleketi Bursa’da toprağa verildi.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Samet Aktaş’ın (25) cenazesi, memleketi Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Aktaş’ın naaşı, askeri uçakla Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanlığına, buradan da Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Hisaraltı Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.
Baba evinde "helallik" alınmasının ardından Hisaraltı Şehitliğine götürülen şehit Aktaş için burada tören düzenlendi. Cenaze namazından sonra şehit Aktaş’ın naaşı, Hisaraltı Şehitliğinde 1997 yılında Bingöl de şehit olan amca oğlu Hikmet Aktaş’ın yanına akşam ezanından sonra defnedildi.
Şehidin babası Mehmet, annesi Bedriye Aktaş ile yakınları ve komşuları cenaze defnedilirken gözyaşı dökerken Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık şehidin babasını teselli etmeye çalıştı.
Cenaze törenine, Saldık’ın yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bazı milletvekilleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<