Bursa’da bonzai satıcısı suçüstü yakalandı

Bursa’da bonzai satışı yaptığı öne sürülen şahıs üzerinde uyuşturucuyla suçüstü yakalandı.Bursa Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Ekipleri, Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesinde yaptıkları...

23 Kasım 2016 Çarşamba 12:29
Bursa’da bonzai satıcısı suçüstü yakalandı
Bursa’da bonzai satışı yaptığı öne sürülen şahıs üzerinde uyuşturucuyla suçüstü yakalandı.
Bursa Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Ekipleri, Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesinde yaptıkları rutin kontrolde S.M. ve A.H. üzerinde yaptıkları aramada içime hazır halde 45 gram bonzai buldu. Operasyonu derinleştiren ekipler bu şahışlara uyuşturucu temin ettiğini belirledikleri Y.E.K’ye operasyon düzenledi. Y.E.K.’nin yapılan üst aramasında ve Yıldırım İlçesi Anadolu Mahallesi’nde sakladığı metruk binada 287 çıkı halinde 117 gram bonzai uyuşturucu maddesi bulundu. Şüpheli Y.E.K sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<