Bursa’da ’drone’lu terör operasyonu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK’yı övücü propaganda yapıp, örgüte destek istediği öne sürülen 4 kişi yakalandı. Operasyonda drone kamera da kullanıldı.Jandarmadan alınan bilgiye göre,...

22 Mart 2017 Çarşamba 15:33
Bursa’da ’drone’lu terör operasyonu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK’yı övücü propaganda yapıp, örgüte destek istediği öne sürülen 4 kişi yakalandı. Operasyonda drone kamera da kullanıldı.

banner380

Jandarmadan alınan bilgiye göre, Mustafakemalpaşa ilçesinde sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK’yı övücü propaganda yapan kişilerin olduğu ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda akraba olan Ş.G. (29), H.G.(33), A.G. (23) ve F.Ç.’nin Çördük köyü Çeşmeciler mevkiinde mangal kömürü imalatı yaptıkları belirlendi. Şahısların ev ve iş yerlerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle operasyon düzenlendi. Drone kameranın da kullanıldığı operasyonda şüpheliler yakalanıp gözaltına alındı.

Şahısların kaldıkları ev ve işyerlerinde yapılan aramada ruhsatsız 5 av tüfeği ele geçirilirken, yanlarında bulunan 9 cep telefonu, 1 tablete ise incelemek üzere el konuldu. Şüpheliler jandarmadaki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<