banner359

Bursa’da facia işte böyle geldi...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli adam hayatını kaybetti. O anlar da bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre; Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İtfaiye istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki...

25 Şubat 2017 Cumartesi 15:47
Bursa’da facia işte böyle geldi...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli adam hayatını kaybetti. O anlar da bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre; Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İtfaiye istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki Şahin Üzeyir yönetimindeki 16 YF 828 plakalı özel otomobil, Kemalpaşa Mahallesi çevre yolu yanındaki tarlasına bisikleti ile geçmeye çalışan 77 yaşındaki Osman Elmas yönetimindeki bisiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil 100 metre sonra ancak durabildi.

Otomobilin çarpıp havaya fırlattığı Elmas olay yerinde hayatını kaybetti. 112 ekibi olay yerine gelip yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilinden inip çarptığı yaşlı adamın başına gelen genç sürücü gözyaşlarına boğuldu.

Yaşlı adamın cenazesi savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Yaşanan feci kaza anı bir sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<