banner359

Bursa’da gözaltına alınan savcı adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı

Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock programı kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan bir savcı adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.Geçtiğimiz günlerde Ankara...

18 Ekim 2016 Salı 15:53
Bursa’da gözaltına alınan savcı adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı
Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock programı kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan bir savcı adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.
Geçtiğimiz günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında ’Bylock’ isimli programı kullandıkları belirlenen 189 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı çıkartılmıştı. Bursa’nın Mudanya ilçesinde savcı E.A.’nın da Bylock sistemini kullanıldığı tespit edilmişti. Bunun üzerine gözaltına alınan E.A., açığa alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen savcı adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<