Bursa’da kaçak avcılara 32 bin lira ceza

Bursa’da Uluabat Gölü’nde izinsiz ördek ve kuş avlayan 3 şahsa 32 bin lira para cezası kesildi.Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Koruma ve Denetim Ekibi, bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları denetimde AVBİS...

18 Ocak 2017 Çarşamba 09:46
Bursa’da kaçak avcılara 32 bin lira ceza

Bursa’da Uluabat Gölü’nde izinsiz ördek ve kuş avlayan 3 şahsa 32 bin lira para cezası kesildi.

banner380

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Koruma ve Denetim Ekibi, bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları denetimde AVBİS sisteminden izin almadan avlandıkları gerekçesiyle 3 şahsa toplam 32 bin 889 lira para cezası kesti.

Uluabat gölü kıyısında bulunan Gölyazı Mahallesi’nde aracın bagajında çok sayıda vurulmuş ördek ihbarı alan Bursa Şube Müdürlüğü Koruma ve Denetim ekibi jandarmanın da desteği ile ihbarın geldiği bölgeye giderek operasyon başlattı. 3 şahsın içinde bulunduğu bir araç durduruldu. Yapılan inceleme sonrası araçta 22 sakarmeke ve 42 elmabaş ördeğinin vurulduğu tespit edildi. Şahısların AVBİS olarak anılan ve avcıların günlük avlanma noktalarını bildirmesi gerektiği sisteme kayıt girmeden avlandığı tespit edilerek şahısların üçüne toplam 32 bin 889 lira para cezası uygulandı.

Yetkililer, vatandaşların her türlü internet üzerinden de yapabileceğini, kaçak ve usulsüz avcılara kesinlikle müsade edilmeyeceğini bildirdiler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<