banner359

Bursa’da kaza: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan 35 yaşındaki Melik K. idaresindeki 16 DM 648 plakalı kapalı kasa panelvan, Sinan A’nın kullandığı 06 VKN 91 plakalı...

27 Şubat 2017 Pazartesi 11:24
Bursa’da kaza: 3 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan 35 yaşındaki Melik K. idaresindeki 16 DM 648 plakalı kapalı kasa panelvan, Sinan A’nın kullandığı 06 VKN 91 plakalı özel otomobil ile çarpıştı.

Panelvanın sürücü Melik K. ile yanında bulunan 39 yaşındaki Meryem K. ve 45 yaşındaki Kasım K. yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır hasar meydana gelen araçların kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<