banner359

Bursa’daki dehşeti yaşayan kız, o anları izleyince bir kez daha şok oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir otomobilin çarptığı motosiklette arkadaşıyla birlikte yaralanan 16 yaşındaki Aleyna Muröz, ölmediğine şükrettiğini belirterek, "Bu korku bana bayağı yeter. Bir daha motosiklete binmem" dedi.Güzelyalı...

12 Kasım 2016 Cumartesi 16:30
Bursa’daki dehşeti yaşayan kız, o anları izleyince bir kez daha şok oldu
Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir otomobilin çarptığı motosiklette arkadaşıyla birlikte yaralanan 16 yaşındaki Aleyna Muröz, ölmediğine şükrettiğini belirterek, "Bu korku bana bayağı yeter. Bir daha motosiklete binmem" dedi.
Güzelyalı Mahallesi’nde Koray C. idaresindeki motosiklet E.Y. yönetimindeki 34 JG plakalı otomobile çarpmış, kazada Koray C. ile birlikte arkadaşı Aleyna Muröz yaralanmıştı. Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren ve hayati tehlikeyi atlatan Aleyna Muröz, o ana ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini hasta yatağında izleyince bir kez daha şok oldu.
İHA muhabirine ölmediğine şükrettiğini anlatan Muröz, "Bu korku bana bayağı yeter. Bir daha da motosiklete binmem" dedi.
Baba Hasan Muröz de kazadaki sürücünün duyarsızlığına tepki göstererek, "Yaralı çocuklarla ilgileneceğine, gidip arabasına bakıyor, siliyor. Çocuklar yerde kıvranırken o gidip araçla uğraşıyor. Çok duyarsız bir insanmış, biz cezasını çekmesini istiyoruz. Merak edip aramadı bile. Tutuklanıp tutuklanmadığını da bilmiyoruz. İfade verip çıkmış hemen" diye konuştu.
Öte yandan Aleyna Muröz ile metrelerce yükseğe fırlayan motosiklet sürücüsü Koray C.’nin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<