banner359

Çeçen Komutanın Damadına 27.5 Yıl Hapis

Bursa’da Çeçen komutanın kızıyla gönül ilişkisi olduğu iddia edilen şahsın ölümüne sebep olan bir kişi 27.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Olay, 11 Haziran 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre, Çeçenistan’da bir dönem komutanlık...

03 Eylül 2015 Perşembe 10:22
Çeçen Komutanın Damadına 27.5 Yıl Hapis
Bursa’da Çeçen komutanın kızıyla gönül ilişkisi olduğu iddia edilen şahsın ölümüne sebep olan bir kişi 27.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, 11 Haziran 2014 günü meydana geldi. İddiaya göre, Çeçenistan’da bir dönem komutanlık yapan Sultan K.’nin kızı Ladmina K. (24) ile Ahıskalı Vatan Mavludov (33) arasında gönül ilişkisi başladı. Çeçen komutanın büyük kızı Laura K., bu durumu öğrenince Mavludov ile tartıştı. Mahallede çıkan kavgada Mavludov göğsünden bıçaklanarak öldü. Mavludov’un arkadaşı Murat Demirel ise göğsünden yaralandı.
Cinayetin ardından özel ekip kuran Bursa polisi, Çeçen komutanın kızı Laura K. ile dini nikahlı eşi Muhammed B.’yi İstanbul’da gözaltına almıştı. Şüphelilerden Laura K.’nin tanınmamak için çarşaf giydiği, eşinin ise saç ve sakallarını kestirdiği görülmüştü. 5 kişi hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava sonuçlandı. Çeçen komutanın damadına ‘adam öldürmek ve yaralamak’ suçundan 27.5 yıl hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 kişiden 2’si beraat etti, diğer iki kişiye ’ölümle biten kavgaya karışmaktan verilen hapis cezaları da ertelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<