banner359

Cephanelik gibi göçer çadırı

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı aldıkları istihbarat ile yapılan çalışmalar sonucunda Güçlükonak ilçesi Çetinkaya Çanaklı mezrası bölgesinde 7 adet Kaleşnikof, 14 şarjör, 622 adet mermi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken...

28 Şubat 2015 Cumartesi 21:22
Cephanelik gibi göçer çadırı
Şırnak İl Jandarma Komutanlığı aldıkları istihbarat ile yapılan çalışmalar sonucunda Güçlükonak ilçesi Çetinkaya Çanaklı mezrası bölgesinde 7 adet Kaleşnikof, 14 şarjör, 622 adet mermi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken konuyla ilgili 5 kişi ise gözaltına alındı.
Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şırnak il Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; Şırnak ili Güçlükonak İlçesi Çetinkaya, Çanaklı mezrası bölgesinde bulunan göçerlere ait çadırlar içerisinde uzun namlulu silahların bulunduğu bilgisinin alınması neticesinde, yapılan operasyonda 7 adet kaleşnikof piyade tüfeği, bu tüfeklere ait 14 adet şarjör, 622 adet 7,62 mm fişek ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele gerilmiştir.
Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda bahse konu olay ile ilgili 5 şahıs gözaltına alınmıştır.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<