Büyükışıklar'dan saldırı girişimi açıklaması

20 Ekim 2016 Perşembe 17:06
Büyükışıklar'dan saldırı girişimi açıklaması

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, kendisine yapılmak istenen bıçaklı saldırıyı değerlendirdi.
Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında saldırıyı kınayan Büyükışıklar, “18 Ekim Salı günü saat 17.30 civarında 16 suçtan sabıkalı, denetimli serbestlikten faydalanan 1984 doğumlu E.K. isimli şahıs, ilçe binamıza gelerek, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir televizyon kanalında yaptığı konuşmasına sinirlendiğini belirterek, ‘Başkan kim. Onu bıçaklayacağım’ demiştir. Şahıs, partililerimizin çabaları ile eylemini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirilerek emniyet ekiplerine teslim edilmiştir. Bizlere yapılmak istenen bu saldırıya destek veren ya da yaptıranların yüce Türk adaleti tarafından geriye dönük MOBESE kayıtları incelenerek çıkarılacağından en ufak şüphemiz yoktur. Göreve geldiğimiz bir yıl zarfında, ben ve 16 yol arkadaşım, bir tek şeyi hedefledik. Birlikte yaşadığımız İnegöl’ün daha iyi, daha güzel ve daha yaşanabilir bir şehir olması için muhalefet görevimizi yaptık. Bundan sonra da örgütümüzün bizler verdiği güç, destek ve azim ile devrimci ruhumuzu kaybetmeden, bizleri korkutmak isteyenlere inat, sesimizi çok daha fazla yükselteceğiz. Bizler bu görevin hakkını vermek için her şeyi göze aldık. Korkmuyoruz, yılmıyoruz” dedi.
Saldırı esnasında rehin alındığı iddialarını yalanlayan Büyükışıklar, “Böyle bir rehin alma olayı söz konusu değil. En üzüldüğümüz konu, parti gönüllümüz Emel Akkul’un olay esnasında burada yalnız olmasıdır. Kendisi Allah’tan uyanık davranıp çelik kapıyı kilitlemiş. Levent Katılmış arkadaşımız, ben ve sürücü kursu sahibi Hakan Becerik arkadaşımızla birlikte saldırganı kontrol altına aldık. Arkasından da emniyet ekiplerini çağırdık. Herhangi bir rehin alınma durumu söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<