banner359

Çolpan İlhan’ın Cenazesinde şok

Tiyatro Sanatçısı Çolpan İlhan’ın son yolculuğuna uğurlandığı cenaze namazı sırasında bir kişinin "Hakkımı helal etmiyorum" demesi, şaşkınlığa neden oldu. Ünlü tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan, Teşvikiye Camii’nde kılınan...

27 Temmuz 2014 Pazar 17:06
Çolpan İlhan’ın Cenazesinde şok
Tiyatro Sanatçısı Çolpan İlhan’ın son yolculuğuna uğurlandığı cenaze namazı sırasında bir kişinin "Hakkımı helal etmiyorum" demesi, şaşkınlığa neden oldu.
Ünlü tiyatro sanatçısı Çolpan İlhan, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Çolpan İlhan için helallik istendi. Ancak bu sırada bir kişi "Ben hakkımı helal etmiyorum" dedi. Yaşananlar karşısında Çolpan İlhan’ın oğlu Kerem Alışık da büyük şok yaşadı. Çolpan İlhan’ın modaevinde çalıştığı iddia edilen kişinin yevmiyesini alamadığını öne sürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<