Define Göçüğünden 1 Kişi çıkarıldı Diğeri Ise Kayıp

Diyarbakır’da, define ararken kazdıkları kuyuda göçük meydana gelmesi sonucu çamurun altında kalan 2 kişiden biri sağ kurtarıldı. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Kabahıdır köyünde ikamet ettikleri evin bahçesinde define olduğunu...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 23:30
Define Göçüğünden 1 Kişi çıkarıldı Diğeri Ise Kayıp
Diyarbakır’da, define ararken kazdıkları kuyuda göçük meydana gelmesi sonucu çamurun altında kalan 2 kişiden biri sağ kurtarıldı.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Kabahıdır köyünde ikamet ettikleri evin bahçesinde define olduğunu öğrenen 2 kişi, 3 ay önce defineye ulaşmak için kuyu kazmaya başladı. İki arkadaşın evin bahçesinde kazdıkları yaklaşık 20 metrelik kuyuya su girince göçük meydana geldi. Göçük esnasında kuyuda bulunan arkadaşlardan biri toprak altında kaybolurken, diğeri ise vücudunun bir kısmı toprak altında kaldığı için yaralandı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ve AFAD ekipleri, yaklaşık 8 saat süren çalışmanın ardından göçük altında kalan Kadri Yüce’yi sağ kurtarmayı başardı. Yüce, ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Göçük altında kaybolan Mehmet Demir’i arama çalışmaları ise devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<