Şok Oldular

Balıkesir’de, bir dükkanın camına kanla "Apo" yazıldı. Yeşilli Cadde’de GSM bayiliği yapan bir esnaf, sabah iş yerini açmak için kepengi kaldırdığında şok oldu. Vitrin camına kanla "Apo" yazıldığı gören esnaf hemen polisi aradı....

15 Eylül 2014 Pazartesi 12:32
Şok Oldular
Balıkesir’de, bir dükkanın camına kanla "Apo" yazıldı.
Yeşilli Cadde’de GSM bayiliği yapan bir esnaf, sabah iş yerini açmak için kepengi kaldırdığında şok oldu. Vitrin camına kanla "Apo" yazıldığı gören esnaf hemen polisi aradı. Polis ekipleri parmak izi alırken, terörle mücadele ekipleri de dükkana gelerek incelemelerde bulundu. Polis, camdan aldıkları kan örneklerini incelenmek üzere laboratuara gönderdi. Dün gece geç saatlerde meydana geldiği düşünülen olayla ilgili polis çevredeki iş yerlerinin kamera kayıtlarını incelemeye alırken, kanla yazılı camı gazete ile kapattı.
Yazıyı yazan şahsın Karesi Alışveriş Merkezi’nin önünden çarşı merkezine kadar geldiği ve yürüdüğü güzergah üzerinde kan damlaları olduğu belirlendi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<