banner359

Dolandırıcılar Sınır Tanımıyor

Dolandırıcılar, Türkiye genelinde vatandaşlara ’banka hesabınız engellendi’ diye mail atarak, yeni yöntem geliştirdi. Böylelikle şahısların hesap bilgilerine erişecek olan dolandırıcılar, vatandaşları mağdur etmeye devam edecek.Dolandırıcılar,...

16 Eylül 2014 Salı 09:10 2014-09-16 11:18:33
Dolandırıcılar Sınır Tanımıyor
Dolandırıcılar, Türkiye genelinde vatandaşlara ’banka hesabınız engellendi’ diye mail atarak, yeni yöntem geliştirdi. Böylelikle şahısların hesap bilgilerine erişecek olan dolandırıcılar, vatandaşları mağdur etmeye devam edecek.
Dolandırıcılar, yeni yöntemler geliştirmeye devam ediyor. İnternet üzerinden tanımadığı kişilere mail atan dolandırıcılar, "Kendi güvenliğiniz için, banka hesabınıza erişiminiz kilitlendi. Hesabınıza erişimi geri yüklemek için internet şubenize bağlanmanız gerekiyor. Doğrulama işleminiz için tıklayın" şeklinde yazı gönderiyorlar. Yetkililer, bu tür durumlara karşı vatandaşları uyardı. Vatandaşların bu maillere tıklaması durumunda, hesaplarını dolandırıcıların eline geçebileceğini ve şahısların dikkatli olmasını istediler.
Birçok banka da kendi resmi internet sitelerinin belli olduğunu, dolandırıcıların ise buna benzer isimleri kullanarak bilgileri kopyaladığını açıkladılar.
(İHA)

Son Güncelleme: 16.09.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<