banner359

Düğün hazırlığı yapan genç yangında hayatını kaybetti

Bursa’nın Gemlik ilçesinde çıkan yangında ağır yaralanan genç kurtarılamadı.Geçen hafta Yeni Sahil’de meydana çıkan yangında, Çağrı Temel dumandan zehirlendi. 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ndeki...

25 Ekim 2016 Salı 13:16
Düğün hazırlığı yapan genç yangında hayatını kaybetti
Bursa’nın Gemlik ilçesinde çıkan yangında ağır yaralanan genç kurtarılamadı.
Geçen hafta Yeni Sahil’de meydana çıkan yangında, Çağrı Temel dumandan zehirlendi. 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından Kocaeli’ne sevk edilen Çağrı Temel, dün gece hayatını kaybetti. Gemlik’te inşaat işleri ile uğraşan ve geçen ay nişanlandığı öğrenilen Temel’in ölümü ailesini üzüntüye boğdu. Çağrı Temel’in ailesi ve nişanlısının Ankara’da olduğu, cenazenin de burada toprağa verileceği kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<