Engelli alanına resmi aracı park etti

Resmi Aracı Engelli Alanına Park Etti. (bursa-iha)

21 Kasım 2016 Pazartesi 10:05
Engelli alanına resmi aracı park etti
Bursa’da engelli araçların park sorunları bitmek bilmiyor.
Özellikle engelli vatandaşlar için alışveriş merkezleri ve hastane girişlerine tahsis edilen alanlar diğer sürücüler tarafından işgal edilmeye devam ediyor. Polis ekipleri ise alışveriş merkezi ve diğer noktalarda engelli alanlarına park edenlere cezai işlem uyguluyor.
Duyarsız vatandaşlar yüzünden araçlarını park etmekte sıkıntı yaşayan engelli vatandaşlar, çareyi trafik ekiplerini aramakta buluyor. Gelen şikâyetler üzerine ihbarları değerlendiren ekipler Karayolları Trafik Kanunun 61/0 maddesine göre, gerekli ceza işlemi uygulanıyor.
ENGELLİ ARAÇ PARK CEZASI 2 KAT DAHA FAZLA
Yanlış yere park etmenin cezası 92 TL iken engelli araçların park yeri ihlali halinde 184 TL ceza uygulanıyor. Bunun yanında çekici ve otopark ücreti eklenmesiyle ceza daha da artıyor.
Bursa’da bir alışveriş merkezine park eden resmi kurum aracının şoförü de gözlerden kaçmadı. Resmi aracın engelli park yerini işgal ettiği görülürken, vatandaşlar yetkililerden gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<