Eşi ile tartıştı sonuç...

Aksaray’da eşiyle tartışan bir kadının, eşi ve öğretmen kaynı tarafından dövüldüğü iddia edildi. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şerife...

01 Şubat 2015 Pazar 12:18
Eşi ile tartıştı sonuç...
Aksaray’da eşiyle tartışan bir kadının, eşi ve öğretmen kaynı tarafından dövüldüğü iddia edildi. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şerife U. (42), eşi İ.U. (46) ile ailevi meselelerden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine İ.U. eşini darp etmeye başladı. Bu sırada eve gelen İ.U’nun öğretmen olduğu iddia edilen kardeşi Ş.U. da ağabeyi ile birlikte Şerife U’yu darp etmeye devam etti. Başından darbeler alan kadın olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın daha sonra Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastane çıkışında basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan kadın, “Bunu yapan benim öğretmen kaynım. Eşimle tartıştık, ondan sonra o araya girdi. Sonra da kaynım ve eşim beni böyle darp etti. Ailevi sebeplerden dolayı dövdüler. İkisinden de şikayetçiyim” dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<