banner359

Eski Vali Şahabettin Harput hakim karşısında

Bursa’da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirildi.15 Temmuz darbe girişiminin ardından 17 Ağustos’ta çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan...

29 Mayıs 2017 Pazartesi 10:35
Eski Vali Şahabettin Harput hakim karşısında

Bursa’da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, geniş güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 17 Ağustos’ta çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ve 36 işadamı adliyeye getirildi. Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak olan Harput ve 36’sı tutuklu toplam 60 sanık hakkında ‘silahlı terör örgütü yöneticisi olma ve terörizmin finansmanının kanununa muhalefet’ suçlarından 20’şer yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Sanıkların yargılanması 5 gün boyunca sürecek. Harput, tutuklandıktan sonra Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki T Tipi Cezaevi’ne nakil olmuştu. Dün akşam saatlerinde Bursa H Tipi’ne getirilen Harput, adliye girişinde gazetecilerin diyecek bir şeyin var mı?’ sorusuna, "Bursa’ya selam" şeklinde cevap verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<