banner359

Evinde ölü bulunan gence uyuşturucu sattığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı

Bursa’da, evinde ölü bulunan gence uyuşturucu sattıkları iddia edilen 6 kişiden 2’si tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Yüzüncüyıl Mahallesindeki bir sitede yalnız yaşayan İbrahim K’ya (38) telefonla ulaşamayan ağabeyi, eve gittiğinde...

08 Aralık 2016 Perşembe 12:34
Evinde ölü bulunan gence uyuşturucu sattığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı
Bursa’da, evinde ölü bulunan gence uyuşturucu sattıkları iddia edilen 6 kişiden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Yüzüncüyıl Mahallesindeki bir sitede yalnız yaşayan İbrahim K’ya (38) telefonla ulaşamayan ağabeyi, eve gittiğinde kardeşini cansız halde buldu. Polis, evde yaptığı incelemede, bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu düzeneği buldu.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, ölü olarak bulunan İbrahim K’nin (38) cep telefonunu inceledi. İbrahim K’nin son telefon görüşmesini Arif Ö. (31) ile yaptığı bilgisine ulaşan ekipler, bu kişinin uyuşturucu sattığını tespit etti. Ekipler, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki adreslere düzenledikleri operasyonda, İbrahim K’ye uyuşturucu sattıkları iddiasıyla Arif Ö, Ercan Ü. (30), Fuat D. (22), İbrahim Ç. (28), Ertuğrul K. (35) ve Murat T’yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Murat T. ile Arif Ö. tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<