banner359

Fatih’te surların içinde ceset bulundu!

Fatih’te surların içerisinde yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde incelemeler yapan polis, cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.Edinilen bilgilere göre, sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu mevkisinde saat...

26 Mart 2015 Perşembe 21:57
Fatih’te surların içinde ceset bulundu!
Fatih’te surların içerisinde yabancı uyruklu olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde incelemeler yapan polis, cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.
Edinilen bilgilere göre, sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu mevkisinde saat 18.00 sıralarında vatandaşlar, surların arka tarafını gezdiği sırada bir cesetle karşılaştı. Cesedi gören iki kişi durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri erkek cesedinin çevresini güvenlik şeridiyle kapattı. Surların bulunduğu yere giriş çıkışı da kapatan polis, daha sonra cesedin üzerinde incelemeler yaptı. Ölen kişinin vücudunun çeşitli yerlerinde çizikler ve darp izleri olduğu öğrenildi. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik, cüzdan veya telefon çıkmadığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonunda ceset, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<