banner359

Feci Kaza: 1 ölü, 10 Yaralı

Isparta’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Isparta Eğirdir karayolu Büyükgökçeli Kavşağı mevkiinde Mehmet Eren yönetimindeki 15 SC 269 plakalı otomobil, Ali...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 22:53
Feci Kaza: 1 ölü, 10 Yaralı
Isparta’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Isparta Eğirdir karayolu Büyükgökçeli Kavşağı mevkiinde Mehmet Eren yönetimindeki 15 SC 269 plakalı otomobil, Ali Galip Halıcı yönetimindeki 35 BVD 56 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Halıcı’nın kullandığı otomobildeki Ömer Halıcı (87) yaşamını yitirdi. Araçtaki Güneş ve Güner Halıcı ile diğer araçta bulunan Mehmet ve Gülçin Eren, Nurgül Karademir, Bekir Aslan, Emel Aslan, Ezgi Aslan ve Sıla Öz yaralandı. Ayrıca yoldan geçen Ercan Akar da kazanını ardından sürüklenen otomobillerin çarpması sonucu yaralandı. Isparta’da farklı hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<