banner359

Gemlik Garnizon Komutanı açığa alındı

BURSA (İHA) – Gemlik Garnizon Komutanlığında FETÖ soruşturması kapsamında Garnizon Komutanı Albay açığa alınırken, bir üsteğmen ile Gemlik’te esnaflık yapan 2 kişi gözaltına alındıGemlik Garnizon Komutanlığında yapılan inceleme...

12 Ocak 2017 Perşembe 21:50
Gemlik Garnizon Komutanı açığa alındı

BURSA (İHA) – Gemlik Garnizon Komutanlığında FETÖ soruşturması kapsamında Garnizon Komutanı Albay açığa alınırken, bir üsteğmen ile Gemlik’te esnaflık yapan 2 kişi gözaltına alındı

Gemlik Garnizon Komutanlığında yapılan inceleme ve takip sonrasında 15 Temmuz döneminde Gemlik Askeri Hara ve Garnizon Komutanlığı görevini üstlenen P. Krm. Albay Namık Kemal Ç. açığa alındı. Açığa alınan Gemlik Garnizon Komutanı Namık Kemal Ç.’nin yerine Tnk. Albay Ahmet Tevfik Kuş getirildi. Yeni Garnizon Komutanının Gemlik’te daha önce kurmay başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerinin Gemlik’te sabah erken saatlerden itibaren yaptığı operasyonda Askeri Hara’da görev yapan K.C. isimli bir üsteğmen ile ilçede esnaflık yaptığı öğrenilen 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<