banner359

Güvenlik Güçlerine Silahlı Saldırı: 1 Asker Yaralı

Diyarbakır’da, MİT, jandarma ve polisin düzenlediği ortak operasyonda, terör örgütüne müzahir gruplar tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı. Saldırıda 1 asker yaralandı. Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Bağlan köyünde...

22 Aralık 2014 Pazartesi 13:54
Güvenlik Güçlerine Silahlı Saldırı: 1 Asker Yaralı
Diyarbakır’da, MİT, jandarma ve polisin düzenlediği ortak operasyonda, terör örgütüne müzahir gruplar tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı. Saldırıda 1 asker yaralandı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Bağlan köyünde MİT, jandarma ve polis ekipleri tarafından hava destekli uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon sırasında terör örgütüne müzahir gruplar tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda bir asker yaralanırken, güvenlik güçleri saldırıya karşılık verdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<