Güvenlik Kamerasını Tam Vaktinde Taktırmış

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir firmanın muhasebe ofisine boşları almaya gelen çaycı, masanın üzerinde duran cüzdanı çaldı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, iş yerine kameranın hırsızlık olayından 2...

02 Ekim 2014 Perşembe 12:37
Güvenlik Kamerasını Tam Vaktinde Taktırmış
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir firmanın muhasebe ofisine boşları almaya gelen çaycı, masanın üzerinde duran cüzdanı çaldı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, iş yerine kameranın hırsızlık olayından 2 saat önce takıldığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, İzmit KOTKO Toptancılar Sitesi’nde bulunan bir toptancı firmasının muhasebe bölümünde çalışan Tuncay A., ofisinden dışarı çıktı. Bu esnada sitenin çay ocağında çalışan Gökay G. isimli şahıs boş bardakları almak için girdiği ofiste masanın üzerinde duran cüzdanı gördü. Etrafı kontrol ettikten sonra hızla cüzdanı cebe indiren Gökay G., hemen oradan uzaklaştı.
Daha sonra ofise gelen Tuncay A., cüzdanının çalındığını fark edince iş yerine olaydan yaklaşık 2 saat önce takılan güvenlik kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarında cüzdanının çaycı Gökay G. tarafından çalındığını gören Tuncay A., Gökay G.’nin ailesi ve arkadaşları ile irtibata geçerek cüzdanını teslim aldı fakat cüzdanın içerisinde bulunan 850 TL para ve kredi kartları ise ortada yoktu. Tuncay A. daha sonra karakola giderek şikayette bulunurken, kayıplara karışan Gökay G.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<