banner359

Halı Sahada Kalp Krizi Geçiren Genç Öldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, halı sahada maç yaparken kalp krizi geçiren bir genç hayatını kaybetti.Orhangazi’de bir fabrikada işçi olarak çalışan ve geçmiş yıllarda Yeniköy Gençlerbirliği’nde amatör futbol oynayan 31 yaşındaki...

10 Ekim 2015 Cumartesi 14:18
Halı Sahada Kalp Krizi Geçiren Genç Öldü
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, halı sahada maç yaparken kalp krizi geçiren bir genç hayatını kaybetti.
Orhangazi’de bir fabrikada işçi olarak çalışan ve geçmiş yıllarda Yeniköy Gençlerbirliği’nde amatör futbol oynayan 31 yaşındaki Ender Umutlu, arkadaşları ile birlikte halı sahada maç yaparken fenalaştı. Kalp krizi geçiren genç adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Eşi eczane teknisyenliği yapan bir çocuk babası Ender Umutlu’nun genç yaşta hayatını kaybetmesi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Acı haberi alan yakınları göz yaşlarına boğuldu. Bir dönem Yeniköy Gençlerbirliği yönetim kurulu üyeliği yapan Nevzat Umutlu’nun oğlu olan Ender Umutlu, Yeniköy’de toprağa verildi. Cenazeye Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, siyasiler, kulüpl yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<