banner359

Hasan Ferit davası yoğun güvenlik önlemleri altında başladı

Maltepe Gülsuyu’nda çıkan olaylarda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin davanın duruşması Anadolu Adliyesi’nde başladı. Yoğun güvenlik önlemleri altında görülen duruşmaya sadece Hasan Ferit Gedik’in...

27 Nisan 2015 Pazartesi 11:48
Hasan Ferit davası yoğun güvenlik önlemleri altında başladı
Maltepe Gülsuyu’nda çıkan olaylarda Hasan Ferit Gedik’in ölümü ve çok sayıda kişinin yaralanmasına ilişkin davanın duruşması Anadolu Adliyesi’nde başladı. Yoğun güvenlik önlemleri altında görülen duruşmaya sadece Hasan Ferit Gedik’in yakınları alındı.
Anadolu 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma öncesinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik gerekçesiyle izleyicilerin alınmadığı duruşmaya sadece Hasan Ferit Gedik’in babası İbrahim Gedik, annesi Nuray Gedik ve yakınları alındı. Polis duruşmayı izlemek üzere gelen grubun, içeri girmesine izin vermedi. Adliyenin B-4 kapasında girişler, tamamen kapatıldı. Duruşmayı izlemek için adliyeye gelen grubun bekleyişi sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<