İki Kez Tam Isabet

İrlanda ligi takımlarından Dunbar Celtic futbolcusu Greg Harte, kale direğine yerleştirilen bir hedefi metrelerce uzaklıktan iki kez vurarak izleyenleri kendine hayran bıraktı.Dunbar Celtic takımının antrenmanında şut çalışması yapan futbolculardan...

12 Eylül 2014 Cuma 09:30
İki Kez Tam Isabet
İrlanda ligi takımlarından Dunbar Celtic futbolcusu Greg Harte, kale direğine yerleştirilen bir hedefi metrelerce uzaklıktan iki kez vurarak izleyenleri kendine hayran bıraktı.
Dunbar Celtic takımının antrenmanında şut çalışması yapan futbolculardan Greg Harte, kale direğinin üst kısmına yerleştirilen bir cismi iki şutunda da vurmayı başardı. Uzak bir mesafeden atış yapmasına rağmen hedefi tutturan Harte, başarısını ise arkadaşlarıyla paylaştı. Harte’ın videosu kısa sürede internette büyük ilgi görürken, bazı yorumcular dünyaca ünlü futbolcuların dahi bunu başaramayacağını belirterek videoda montaj hilesi yapıldığını ileri sürdü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<