Husumetlisinin iş yerini ateşe verdi

Bursa’da Sabaha Karşı Alevlere Teslim Olan İşyerinin Sahibi, 50 Bin Lira Zararının Olduğunu Ve Yangının Da Husumetlisi Olduğu Kişinin Yaptığını İddia Etti. (fotoğraf Arşiv)

14 Kasım 2016 Pazartesi 10:28
Husumetlisinin iş yerini ateşe verdi
Bursa’da sabaha karşı alevlere teslim olan işyerinin sahibi, 50 bin lira zararının olduğunu ve yangını da husumetlisi olduğu kişinin çıkardığını iddia etti.
Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 05.00 sıralarında telefona uyanan H.S., iş yerine gittiğinde gözlerine inanamadı. Çalışma ofisinin ve diğer odalarının küle döndüğünü gören H.S., neye yapacağını şaşırdı.
Yaklaşık 50 bin lira zararının olduğunu ifade eden H.S., yangını ise husumetlisi olduğu bir kişinin çıkarmış olabileceğini iddia etti.
İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürürken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<