banner359

İnegöl’de şüpheli paket paniği

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Sarraflar Çarşısı karşısındaki bir işyerinin önüne bırakılan şüpheli paket, heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Geniş güvenlik tedbirleri altında açılan paketin içinden taş çıktı.Edinilen...

07 Ekim 2016 Cuma 11:05
İnegöl’de şüpheli paket paniği
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Sarraflar Çarşısı karşısındaki bir işyerinin önüne bırakılan şüpheli paket, heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Geniş güvenlik tedbirleri altında açılan paketin içinden taş çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Sarraflar Çarşısı karşısındaki dükkanın önünde paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Belirtilen adrese gelen ekipler, paketin bulunduğu alanda geniş güvenlik tedbiri aldı. Çevredeki işyerlerinde araştırma yapan emniyet ekipleri, esnaflar tarafından dükkanların önündeki mankenlerin düşmemesi için konulan bir paket olduğunu öğrendi. Ekipler tarafından dikkatli bir şekilde açılan paketin içinden taş çıkmasıyla herkes derin bir nefes aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<