banner359

İnşaat Işçisi Taşıyan Otomobil Kaza Yaptı: 1 ölü, 2 Yaralı

Kırşehir’de inşaat işçilerini taşıyan otomobil Kaman İlçesi yol ayrımında takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan Kahramanmaraş’a inşaat işçilerini götürmekte olan 06 KA 1807 plakalı...

26 Temmuz 2014 Cumartesi 09:06
İnşaat Işçisi Taşıyan Otomobil Kaza Yaptı: 1 ölü, 2 Yaralı
Kırşehir’de inşaat işçilerini taşıyan otomobil Kaman İlçesi yol ayrımında takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan Kahramanmaraş’a inşaat işçilerini götürmekte olan 06 KA 1807 plakalı otomobil Kırşehir’in Kaman İlçesi yol ayrımında sürücü C.B.,’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. İlçe yol ayrımında meydana gelen kaza da otomobilde bulunan R.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken otomobilde bulunan şöför C.B., ile birlikte M.Ö., A.T., Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<