banner359

Işid Protestosunda Gerginlik

Kadıköy’de IŞİD’i protesto eden grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin müdahale ettiği grup havai fişeklerle polise karşılık verdi.Akşam saatlerinde yaklaşık 500 kişilik bir grup Kobani’ye destek vermek için Kadıköy Boğa...

30 Eylül 2014 Salı 22:18
Işid Protestosunda Gerginlik
Kadıköy’de IŞİD’i protesto eden grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin müdahale ettiği grup havai fişeklerle polise karşılık verdi.
Akşam saatlerinde yaklaşık 500 kişilik bir grup Kobani’ye destek vermek için Kadıköy Boğa meydanında bir araya geldi. Bir süre burada sloganlar atarak IŞİD’ın saldırılarını protesto eden gruptakiler daha sonra AK Parti İlçe binasına yürümek istedi. Bahariye Caddesi üzerinde barikatlar kurarak çevreye zarar veren gruptakilere polis biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Polisin müdahalesi ile gruptakiler ara sokaklara kaçışırken bazı eylemciler gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<