banner359

İskelesi Devrilen Inşaatta Intihara Teşebbüs

Şişli’de geçtiğimiz hafta çıkan fırtınada iskelesi devrilen inşaata intihar etmek için çıkan bir şahıs, polisin iknaları sonucunda indirildi.Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerindeki fırtınadan iskelesi devrilen AVM inşaatının altıncı...

30 Eylül 2014 Salı 20:12
İskelesi Devrilen Inşaatta Intihara Teşebbüs
Şişli’de geçtiğimiz hafta çıkan fırtınada iskelesi devrilen inşaata intihar etmek için çıkan bir şahıs, polisin iknaları sonucunda indirildi.
Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerindeki fırtınadan iskelesi devrilen AVM inşaatının altıncı katına çıkan İbrahim A.’yı (23) gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, itfaiye ekipleri sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Cumhuriyet caddesi üzerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri caddeyi araç trafiğine kapattı. Polisin ikna çabası sürerken inşaat önünde toplanan meraklı vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla görüntüledi. Bir vatandaş ise görüntü çeken ve olayı alay konusu haline getiren vatandaşlara tepki göstererek intihar etmeye kalkışan şahsı sakinleştirmeye çalıştı.
Yaklaşık 1 saat boyunca inşaatta bekleyerek bağıran İbrahim A., polisin uzun süren ikna çabaları sonucunda intihardan vazgeçerek aşağıya inmeyi kabul etti. Şahsın simitçi olduğu ve epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Şahsın aşağı inmesiyle cadde üzerindeki trafik akışı tekrar normale döndü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<